Covid levertijden verbetering

De afgelopen periode is een hectische periode geweest. Ondanks (of juist door) de covid uitbraak is er een explosieve stijging geweest in het aantal zonwering aanvragen. Toeleveranciers, waar wij erg afhankelijk van zijn, bleken niet goed in staat om in deze extra vraag te voorzien. Dit mede omdat zij natuurlijk niet optimaal konden produceren de afgelopen tijd.

Dit heeft geleid tot langere levertijden met een onbekende opleverdatum. Wij hebben geprobeerd om dit goed mogelijk te communiceren naar u, en dat heeft soms behoorlijk wat geduld van u vereist. Wij willen u daarom bedanken voor uw vertrouwen en geduld.

 

Ondanks het feit dat we nog niet zijn waar we zouden moeten staan, zien we nu wel verbeteringen. Wij merken gelukkig dat toeleveranciers hun productie weer kunnen opschroeven, zodat openstaande orders zo snel mogelijk weggewerkt worden. Wij zijn positief gestemd en hopen zo snel mogelijk alle openstaande zonweringen te kunnen plaatsen.

Onze levertijden zullen dus voorlopig nog langer zijn dan normaal en wij begrijpen heel goed dat iedereen het liefst zo snel mogelijk kan genieten van een nieuwe zonwering. Ik hoop dat u beseft dat wij voor iedereen stinkend ons best doen.

Dank voor uw geduld en begrip.

Herman

Tags: No tags

Comments are closed.