Markiezen voor Horeca en Winkel

Wat is nu mooier als een Markies bij uw Horeca of Winkelpand. In de zonwering branche spreekt men over nostalgie. Het verkoeld en beschermt uw interieur en een geweldige uitstraling voor uw pand. Men spreekt niet van een investering, maar een slimme investering, dus omzet vergrotend. Als u uw zaak kunt vergroten door de markiezen, dan heeft u ook meer vierkante meter oppervlakte om uw diensten aan te bieden.

Markiezen maken is een vak apart, zeker al door alle modellen die mogelijk zijn. Groothuis kan voor u alle modellen, kleuren en afwerking verzorgen. Tot in de puntjes!

Ook de materiaal keuze kan op verschillende manieren, houten markies, aluminium uitvoering. De regenkap wordt meestal gemaakt van milieuvriendelijk hout, maar ook hiervoor bieden wij de mogelijkheid voor een aluminium uitvoering.

Na inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden, worden de markiezen voor u op maat gemaakt. Ik zeg; wacht niet langer, bel of mail ons en wij gaan u professioneel begeleiden in het kopen van uw markies.

Materiaal en Mogelijkheden

Modellen markies Traditioneel - pet model - gebogen model
Materiaal Hout of aluminium
Kleur frame Standaard kleuren of RAL kleuren
Soort bedieningen Handbediend of comfort elektrische aandrijving van Somfy
Levertijd Afhankelijk wat u kiest, 2 tot 3 werkweken

ONLINE BROCHURES

Alvast spieken? Geen probleem. Hieronder staan verschillende online brochures die u alvast rustig thuis kunt bekijken.
Natuurlijk kan dit ook samen met onze experts. Én met een kopje koffie, natuurlijk.

WAAROM GROOTHUIS?

Groothuis heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en installeren van alle producten die te maken hebben met zonwering. Onze focus ligt hierbij op energiebesparende producten, zodat uw aankoop écht een slimme investering wordt. Meer weten? Laat hier uw telefoonnummer achter; wij bellen u terug.

 • Kwalitatief goede producten, vriendelijk geprijsd
 • Advies op maat door onze experts
 • Snelle en adequate levering
 • Energiebesparende producten
 • Financiële mogelijkheden
 • Helderheid en transparantie naar onze klanten

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Kunnen jullie ook de montage verzorgen?

  Ons opgeleide team kan dit voor u verzorgen en dat ontzorgt

 • Hoe lang gaat een markies mee?

  Een markies kan jaren mee gaan, wel vergt een markies onderhoud. In voorjaar kunnen wij ook jou markies reinigen en impregneren tegen vuil en water. Want uw onderneming wil toch graag fris en fruitig erbij staan. Groothuis kan u een onderhoudsmodel aanbieden, waarvan u verzekerd bent voor een frisse uitstraling.

 • Is het doek bestand tegen regenval?

  Bij een markies zal altijd, bij gesloten toestand, water op een markies komen, dit is inherent aan het product. Wij adviseren om markies te onderhouden door Groothuis. Vraag naar de mogelijkheden.

 • Hoe snel kunnen jullie leveren?

  De levertijd kan variëren afhankelijk welk product u kiest. Neem tussen de 2 en 3 werkweken. Wees er op tijd bij, uw klanten kiezen voor uitstraling.

Website door RyanFlierman.