Zonwering
voor binnen

De juiste binnenzonwering zorgt ervoor dat u dat het aangenaam koel blijft binnen in de zomer en warm blijft in de winter. 

Kies de juiste zonwering

rolgordijnen

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. Door middel van een touw, koord of een afstandsbediening kun je het rolgordijn laten zakken of omhoog trekken. Zo bepaal je zelf de gewenste hoogte én lichtinval.

verticale-jaloezieen

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn iets minder bekend dan de 'normale' horizontale jaloezieën. Deze jaloezieën zijn uitstekend te gebruiken in grote raampartijen.

paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die met elkaar een gordijn vormen. De panelen zitten aan de bovenkant bevestigd aan een rail en kunnen eenvoudig langs elkaar open en dicht worden geschoven.

vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn lijkt op een rolgordijn. Echter wordt de gordijnstof hierbij niet gerold, maar gevouwen bij het optrekken of neerlaten van het gordijn. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Binnenzonwering heeft verschillende functies. Het zorgt voor verkoeling in de zomer, terwijl het warmte vasthoudt in de winter.

Daarnaast zijn er ongelofelijk veel mogelijkheden qua stoffen, kleuren en ontwerpen. Dit zodat binnenzonwering naast functioneel, ook qua looks een toevoeging is aan uw woning.

Zoals u hierboven ziet zijn er talloze verschillende soorten binnenzonwering. Wilt u weten welke oplossing het best bij u past? Onze adviseurs gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Waarom kiezen voor Groothuis?

Groothuis heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en installeren van alle producten die te maken hebben met zonwering. Onze focus ligt hierbij op energiebesparende producten, zodat uw aankoop écht een slimme investering wordt. 

  • Kwalitatief goede producten, vriendelijk geprijsd
  • Advies op maat door onze experts
  • Snelle en adequate levering
  • Energiebesparende producten
  • Financiële mogelijkheden
  • Helderheid en transparantie naar onze klanten

Vrijblijvend advies?