Horizontale Jaloezieën

De  SUNWAY® horizontale jaloezieën collectie biedt de perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit. Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën.

Horizontale Jaloezieën

De mogelijkheden in daglichtregulering zijn groot met horizontale jaloezieën. Welke vorm van daglichtregulering u ook wenst, wij bieden het geschikte model. Horizontale jaloezieën zijn goed toepasbaar in bijzondere ramen als dakramen of ramen met een schuine zijde.

De collectie biedt een serie uni jaloezieën en een serie specials. De uni-lamellen hebben een matte, zijdematte of glanzende finish. Het kleurbeeld is fris en eigentijds, met veel naturellen en sprankelende kleuren.

De specials hebben bijzondere structuren of bijzonder finishes, zoals geborsteld aluminium of een sprankelende finish, voor een beetje glamour. Er zijn vier lamel breedtes: 16 mm, 25 mm, 50 mm en de speciale 70 mm.

Kortom: De perfecte combinatie van sfeer en techniek. Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglichtregulering. Ook geschikt voor dakramen. 

Groothuis helpt u graag bij het kiezen van kleuren en (uitbreidings)mogelijkheden, zodat uw keuze zo compleet mogelijk is.

Beeld zegt meer

Super veilig voor kinderen

Het kettinghuis is voorzien van kindveilige break-away techniek. Bij een trekgewicht groter dan 6 kilo, valt het kettingmechanisme uit de bovenbak. Zo kunnen kinderen niet verstrikt raken in de ketting terwijl ze aan het spelen zijn.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een elektrische bediening. Wij adviseren u graag.

Wij helpen graag, vrijblijvend.

Handig om te weten

Al onze raamdecoratie wordt voor u op maat gemaakt tot in detail. De levertijd hiervoor bedraagt gemiddeld 3 weken.

U kunt via onze live chat of via Whatsapp eenvoudig een brochure aanvragen. Vertel ons welke brochure(s) u graag wilt zien en wij sturen het vrijblijvend toe.

Wij gebruiken uitsluitend materialen van gerenommeerde merken, waardoor kwaliteit en levertijd worden gewaarborgd.

Over het algemeen is raamdecoratie eenvoudig zelf te monteren. Uiteraard kunt u dit ook door een expert van Groothuis laten doen. Wij ontzorgen u graag.

Waarom kiezen voor Groothuis?

Groothuis heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en installeren van alle producten die te maken hebben met zonwering. Onze focus ligt hierbij op energiebesparende producten, zodat uw aankoop écht een slimme investering wordt. 

  • Kwalitatief goede producten, vriendelijk geprijsd
  • Advies op maat door onze experts
  • Snelle en adequate levering
  • Energiebesparende producten
  • Financiële mogelijkheden
  • Helderheid en transparantie naar onze klanten

Vrijblijvend advies?