Houten Jaloezieën

De  SUNWAY® houten jaloezieën collectie is dé natuurlijke sfeermaker. Houten jaloezieën creëren een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving.

Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën zijn een variant op de ‘standaard’ horizontale jaloezieën. Houten jaloezieën hebben als voordeel dat het een natuurlijk product is en het dus automatisch een zekere sfeer creëert thuis.

Er zijn drie verschillende houtprogramma’s: Memphis, Boston en Detroit.

Memphis: gemaakt van Abachihout en heeft 50 – 70 mm brede lamellen tot een lengte van 300cm. 160 mogelijke kleuren. FSC Keurmerk.

Boston: gemaakt van Basswood en heeft 35 en 50 mm brede lamellen tot een lengte van 280cm. Zelfde aantal kleuren als de Memphis serie.

Detroit: gemaakt van Foamwood en is geschikt voor vochtige ruimtes. Deze serie is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Groothuis helpt u graag bij het kiezen van kleuren en (uitbreidings)mogelijkheden, zodat uw keuze zo compleet mogelijk is.

Beeld zegt meer

Wij helpen graag, vrijblijvend.

Handig om te weten

Al onze raamdecoratie wordt voor u op maat gemaakt tot in detail. De levertijd hiervoor bedraagt gemiddeld 3 weken.

U kunt via onze live chat of via Whatsapp eenvoudig een brochure aanvragen. Vertel ons welke brochure(s) u graag wilt zien en wij sturen het vrijblijvend toe.

Wij gebruiken uitsluitend materialen van gerenommeerde merken, waardoor kwaliteit en levertijd worden gewaarborgd.

Over het algemeen is raamdecoratie eenvoudig zelf te monteren. Uiteraard kunt u dit ook door een expert van Groothuis laten doen. Wij ontzorgen u graag.

Waarom kiezen voor Groothuis?

Groothuis heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en installeren van alle producten die te maken hebben met zonwering. Onze focus ligt hierbij op energiebesparende producten, zodat uw aankoop écht een slimme investering wordt. 

  • Kwalitatief goede producten, vriendelijk geprijsd
  • Advies op maat door onze experts
  • Snelle en adequate levering
  • Energiebesparende producten
  • Financiële mogelijkheden
  • Helderheid en transparantie naar onze klanten

Vrijblijvend advies?