Rolgordijnen

De SUNWAY®  rolgordijnen collectie biedt een grote keuze in stoffen: van transparant tot verduisterend, stoffen met een natuurlijke uitstraling en stoffen met bijzondere structuren.

Rolgordijnen

Gemak dient de mens. Uw rolgordijnen bedienen vanuit uw luie stoel? Of rolgordijnen op moeilijk bereikbare ramen eenvoudig bedienen? Met één druk op de knop kunnen de rolgordijnen bediend worden, waardoor bedieningskettingen overbodig worden. Deze gemotoriseerde bedieningsvorm is kindvriendelijk. 

Natuurlijk kunt u ook de standaard SUNWAY® rolgordijn kiezen. Deze wordt uitgevoerd met een aluminium onderlat en pearlchrome designsteunen.

Daarnaast hebben wij ook dakraamrolgordijnen voor dakramen van de bekende merken, zoals Velux® en Fakro, maar ook voor andere dakramen. Ook voor draai/kiepramen.

De SUNWAY® collectie biedt een grote keuze in stoffen (bijna 340): van transparant tot verduisterend, stoffen met een natuurlijke uitstraling en stoffen met bijzondere structuren. In bijna elke kleur te krijgen. 

Groothuis helpt u graag bij het kiezen van kleuren en (uitbreidings)mogelijkheden, zodat uw keuze zo compleet mogelijk is.

Beeld zegt meer

Speciale stoffen

Naast de ‘normale’ stoffen met verschillende transparanties of soorten verduistering, hebben wij ook stoffen die voor speciale doelen gemaakt worden. Wij voorzien u graag van een passend advies.

  • Technische stoffen, zoals screenstoffen, zijn geschikt voor beeldschermgebruik en zijn dus perfect voor in uw werkhoek of thuiskantoor.

 

  • Bijzondere coatings. Stoffen die voorzien zijn van Dustblock™ zijn antistatisch, weren vuil en vocht en zijn makkelijk te reinigen. Dustblock™ stoffen zijn geschikt voor o.a. keukens en badkamers.
  • Een aantal stoffen in de collectie is van de Greenscreen Sea-Tex kwaliteit. Deze kwaliteit wordt geweven met FLX garen van Bionic®. FLX garen is gemaakt van plastic dat gedumpt wordt in de oceanen en dat wordt verzameld aan de kustlijnen van over de hele wereld.

Wij helpen graag, vrijblijvend.

Handig om te weten

Al onze raamdecoratie wordt voor u op maat gemaakt tot in detail. De levertijd hiervoor bedraagt gemiddeld 3 weken.

U kunt via onze live chat of via Whatsapp eenvoudig een brochure aanvragen. Vertel ons welke brochure(s) u graag wilt zien en wij sturen het vrijblijvend toe.

Wij gebruiken uitsluitend materialen van gerenommeerde merken, waardoor kwaliteit en levertijd worden gewaarborgd.

Over het algemeen is raamdecoratie eenvoudig zelf te monteren. Uiteraard kunt u dit ook door een expert van Groothuis laten doen. Wij ontzorgen u graag.

Waarom kiezen voor Groothuis?

Groothuis heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en installeren van alle producten die te maken hebben met zonwering. Onze focus ligt hierbij op energiebesparende producten, zodat uw aankoop écht een slimme investering wordt. 

  • Kwalitatief goede producten, vriendelijk geprijsd
  • Advies op maat door onze experts
  • Snelle en adequate levering
  • Energiebesparende producten
  • Financiële mogelijkheden
  • Helderheid en transparantie naar onze klanten

Vrijblijvend advies?