Verticale jaloezieën

De SUNWAY® verticale jaloezieën collectie zorgt in gesloten toestand voor optimale privacy en in open toestand voor een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

Verticale jaloezieën

U wilt van uw huis uw thuis maken door een persoonlijke sfeer te creëren. Lichtinval bepaalt voor een groot deel de sfeer in een interieur. Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als verticale jaloezieën.

Verticale jaloezieën zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven ze een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

De verticale lamellen zijn beschikbaar in verschillende materialen: textiel, aluminium en kunststof. De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

 

Verticale lamellen zijn zeer geschikt voor schuifpuien en grote glaspartijen. Ook voor ramen met afwijkende vormen zijn verticale lamellen de perfecte keus. Denk hierbij o.a. aan schuine ramen, erkers en hoekramen.

Groothuis helpt u graag bij het kiezen van kleuren en (uitbreidings)mogelijkheden, zodat uw keuze zo compleet mogelijk is.

Beeld zegt meer

Materialen

Textiel

De sfeervolle collectie textiel biedt lamellen in mooie naturel kleuren en in verschillende transparanties.

Transparante stoffen filteren het licht mooi.
Dichte stoffen zorgen voor optimale privacy wanneer de lamellen gesloten zijn.
Technische stoffen zoals screenstoffen zijn geschikt voor beeldschermgebruik en zijn dus perfect voor toepassing in uw werkhoek of thuiskantoor.
Sommige stoffen zijn voorzien van een speciale coating.
Zo zorgt een Topar® coating voor een hoge reflectie van zonnewarmte. Stoffen die zijn voorzien van Dustblock™ zijn antistatisch, weren vuil en vocht en zijn makkelijk te reinigen.

Aluminium

Aluminium lamellen komen goed tot hun recht in een strakke inrichting.
Dit type lamel biedt veel voordelen: ze zijn vormvast, vochtbestendig, brandvertragend en goed te reinigen.
Aluminium lamellen zijn leverbaar in 50, 70 en 89 mm lamelbreedte.

Kunststof
Ook kunststof lamellen bieden veel voordelen: ze zijn brandvertragend, makkelijk te reinigen en vochtbestendig, wat ze uitermate geschikt maakt voor toepassing in badkamers en keukens.
Kunststof lamellen zijn leverbaar in 89 mm lamelbreedte.

Wij helpen graag, vrijblijvend.

Handig om te weten

Al onze raamdecoratie wordt voor u op maat gemaakt tot in detail. De levertijd hiervoor bedraagt gemiddeld 3 weken.

U kunt via onze live chat of via Whatsapp eenvoudig een brochure aanvragen. Vertel ons welke brochure(s) u graag wilt zien en wij sturen het vrijblijvend toe.

Wij gebruiken uitsluitend materialen van gerenommeerde merken, waardoor kwaliteit en levertijd worden gewaarborgd.

Over het algemeen is raamdecoratie eenvoudig zelf te monteren. Uiteraard kunt u dit ook door een expert van Groothuis laten doen. Wij ontzorgen u graag.

Waarom kiezen voor Groothuis?

Groothuis heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en installeren van alle producten die te maken hebben met zonwering. Onze focus ligt hierbij op energiebesparende producten, zodat uw aankoop écht een slimme investering wordt. 

  • Kwalitatief goede producten, vriendelijk geprijsd
  • Advies op maat door onze experts
  • Snelle en adequate levering
  • Energiebesparende producten
  • Financiële mogelijkheden
  • Helderheid en transparantie naar onze klanten

Vrijblijvend advies?