Whatsappen of bellen (038) 260 00 20 | info@zwolse-zonwering.nl

Ongetwijfeld heeft u wel eens besproken over het geluid dat rolluiken maken; daarom heeft Somfy een revolutionaire nieuwe motor ontwikkeld die werkelijk fluisterstil is en ook nog heel veel andere voordelen heeft; de Somfy RS100

Uitzonderlijk Stil 
De Somfy RS100 rolluikmotor is ongekend stil. Zowel binnen als buiten is de motor bijna niet te horen bij het openen en sluiten van uw rolluiken. Wordt de motor in de langzame “discrete modus” geplaatst, dan worden de rolluiken zelfs nog stiller.

Soepele en beheerste beweging 
De RS100 start en stopt uiterst beheerst door de «Soft start & Soft stop» functie. Hiermee wordt het rolluik beschermt en de levensduur verlengd.

Een veilig gevoel 
De combinatie van de Somfy motortechnologie en de verbinding van de motor met het rolluik zorgt dat een druk van meer dan 100kg kan worden weerstaan. Dit zorgt voor een prima preventieve werking tegen inbraak.

Lange levensduur 
Door de obstakeldetectie stopt het rolluik wanneer het geblokkeerd wordt of wanneer het rolluik zit vastgevroren. Dit voorkomt schade aan het rolluik en aan de motor.

Showroom

Bezoek onze showroom en wij laten u het verschil horen, uiteraard onder genot van kopje koffie.