Whatsappen of bellen (038) 260 00 20 | info@zwolse-zonwering.nl

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is groot genoeg om uw woning én terras van verkoeling te voorzien. U heeft volledig zicht naar buiten en u kunt er makkelijk onder zitten of onderdoor lopen.

JARENLANGE EXPERTISE

Over Knikarmschermen

Een knikarmscherm is een ideale oplossing als u buiten wilt zitten in de zomer. Daarnaast heeft ook schaduw en bescherming voor aangename temperaturen in uw woning; in de zomer blijft het heerlijk koel en u bespaart energie! Kortom, een zonnescherm is een aanwinst voor zowel buiten als binnen.

De bediening van uw zonnescherm kunt u in veel gevallen zelf bepalen: handbediend of elektrisch. Naast de bediening kunt u kiezen voor luxe uitbreidingsopties zoals verlichting in de knikarmen.

IEDER WAT WILS

Sfeer kiek'n

Leiner-SunRain-Maianbar-3
Harol-BX270-uit
01-knikarm-sfeer
Somfy-buitenzonw-1
Somfy-buitenzonw-2

Levertijd

Al onze Knikarmschermen worden voor u op maat gemaakt. Levertijden wisselen hierdoor. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en nemen contact op zodra wij de montage kunnen inplannen.

Montage en onderhoud

Wij raden u aan om zonwering altijd door een professional te laten monteren. Groothuis heeft een gecertificeerd team dat u met plezier ontzorgt.

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend materialen van gerenommeerde merken, waardoor kwaliteit en levertijd worden gewaarborgd.

Tevens zijn wij Romazo gecertificeerd (bovag onder de zonwering).

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen u voorzien van brochures. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

U kunt zelf de maten doorgeven, maar wij bieden u de service om dit geheel gratis voor u te doen. Een juiste inventarisatie is het halve werk.

Uiteraard kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven. Na bekend zijn van alle details, maken wij voor u een (digitale) offerte. Als u ermee eens bent, kunt u de offerte digitaal accorderen.

Voordat u akkoord geeft, bespreken wij de betalingsmogelijkheden. Uiteraard worden de betalingsmogelijkheden vermeld op de offerte, zo is het voor iedereen helder.