Whatsappen of bellen (038) 260 00 20 | info@zwolse-zonwering.nl

Markiezen

Geef uw huis of pand een geweldige uitstraling met markiezen. Het verschil met uitvalschermen, naast de karakteristieke vorm, is dat dat de zijkanten ook worden bedekt. In de zonwering branche spreekt men over nostalgie aan uw woning.

JARENLANGE EXPERTISE

Over Markiezen

Markiezen maken is een vak apart. Zeker al door alle verschillende modellen die mogelijk zijn. Groothuis kan voor u alle modellen, kleuren en afwerking verzorgen. Tot in de puntjes.

Ook de materiaalkeuze kan op verschillende manieren. Houten markies, aluminium uitvoering. De regenkap wordt meestal gemaakt van milieuvriendelijk hout, maar ook hiervoor bieden wij de mogelijkheid voor een aluminium uitvoering.

Onze markiezen worden altijd voor u op maat gemaakt. Het is daarnaast mogelijk om onze markiezen handmatig of elektrisch bedienbaar te hebben.

IEDER WAT WILS

Sfeer kiek'n

Markiezen-3
Markiezen-2
Markiezen-1
markiezen-sfeer-115
Markiezen-te-Maasland
Markiezen-5

Levertijd

Al onze Markiezen worden voor u op maat gemaakt. Levertijden wisselen hierdoor. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en nemen contact op zodra wij de montage kunnen inplannen.

Montage en onderhoud

Wij raden u aan om zonwering altijd door een professional te laten monteren. Groothuis heeft een gecertificeerd team dat u met plezier ontzorgt.

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend materialen van gerenommeerde merken, waardoor kwaliteit en levertijd worden gewaarborgd.

Tevens zijn wij Romazo gecertificeerd (bovag onder de zonwering).

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen u voorzien van brochures. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

U kunt zelf de maten doorgeven, maar wij bieden u de service om dit geheel gratis voor u te doen. Een juiste inventarisatie is het halve werk.

Uiteraard kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven. Na bekend zijn van alle details, maken wij voor u een (digitale) offerte. Als u ermee eens bent, kunt u de offerte digitaal accorderen.

Voordat u akkoord geeft, bespreken wij de betalingsmogelijkheden. Uiteraard worden de betalingsmogelijkheden vermeld op de offerte, zo is het voor iedereen helder.