Whatsappen of bellen (038) 260 00 20 | info@zwolse-zonwering.nl

Screens

Een screen hangt strak voor uw raam. Screens weren de zon en bieden optimale privacy, omdat u namelijk wel naar buiten kunt kijken maar voorbijgangers niet naar binnen. De vlakhangende zonwerende stof zorgt er voor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd worden.

JARENLANGE EXPERTISE

Over Screens

Screens zijn letterlijk verticaal hangende schermen voor uw raampartij. Ze houden dus zon tegen en warmte buiten, waardoor het aangenaam blijft binnen.

Een voordeel van screens is dat het zicht naar buiten gewoon behouden blijft, maar dat van buitenaf het zicht beperkt wordt. Ideaal als privacy optie. Onze screens worden altijd speciaal voor u op maat gemaakt, tot in detail. Er zijn namelijk tal van opties mogelijk, zodat een screen precies bij uw situatie aansluit.

Het is daarnaast mogelijk om onze screens handmatig of elektrisch bedienbaar te hebben.

IEDER WAT WILS

Sfeer kiek'n

Screens-1
Screens-2
Screen-033
01-sfeerb-ritz-screen
02-screen-sfeer-1

Levertijd

Al onze Screens worden voor u op maat gemaakt. Levertijden wisselen hierdoor. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en nemen contact op zodra wij de montage kunnen inplannen.

Montage en onderhoud

Wij raden u aan om zonwering altijd door een professional te laten monteren. Groothuis heeft een gecertificeerd team dat u met plezier ontzorgt.

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend materialen van gerenommeerde merken, waardoor kwaliteit en levertijd worden gewaarborgd.

Tevens zijn wij Romazo gecertificeerd (bovag onder de zonwering).

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen u voorzien van brochures. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

U kunt zelf de maten doorgeven, maar wij bieden u de service om dit geheel gratis voor u te doen. Een juiste inventarisatie is het halve werk.

Uiteraard kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven. Na bekend zijn van alle details, maken wij voor u een (digitale) offerte. Als u ermee eens bent, kunt u de offerte digitaal accorderen.

Voordat u akkoord geeft, bespreken wij de betalingsmogelijkheden. Uiteraard worden de betalingsmogelijkheden vermeld op de offerte, zo is het voor iedereen helder.