Whatsappen of bellen (038) 260 00 20 | info@zwolse-zonwering.nl

Uitvalschermen

Door middel van twee vaste armen wordt het scherm uitgeklapt. Ze zijn perfect om uw woning aangenaam koel te houden en u behoudt gewoon het zicht naar buiten.

JARENLANGE EXPERTISE

Over Uitvalschermen

Uitvalschermen houden de warmte en hinderlijke schitteringen van zonlicht optimaal tegen.

Het zonwerende doek van het uitvalscherm wordt voor uw raam geplaatst, dus u geniet van schaduw maar verliest geen zicht naar buiten. Het is daarom echter niet mogelijk om onder een uitvalscherm door te lopen of om onder te zitten. Een uitvalscherm is ook een ideale oplossing voor hoger gelegen ramen.

Onze uitvalschermen worden voor u op maat gemaakt tot in detail en zijn zeer stevig, solide en windvast dankzij de stevige windvaste uitval-armen. Een stormvaste RVS-veer, een windvaste gasveer en balkonhoekarm kunnen als extra optie gekozen worden voor een nog stevigere constructie.

IEDER WAT WILS

Sfeer kiek'n

zonweringen_zonwering_uitvalschermen_harol_US1
02-uitval-sfeer
01-uitval-sfeer
25-sfeerb-uitvalscherm
02-uitval-sfeer
p17_500_hooge-platen-uitvalscherm
Harol_zonwering_uitvalscherm_11

Levertijd

Al onze Uitvalschermen worden voor u op maat gemaakt. Levertijden wisselen hierdoor. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en nemen contact op zodra wij de montage kunnen inplannen.

Montage en onderhoud

Wij raden u aan om zonwering altijd door een professional te laten monteren. Groothuis heeft een gecertificeerd team dat u met plezier ontzorgt.

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend materialen van gerenommeerde merken, waardoor kwaliteit en levertijd worden gewaarborgd.

Tevens zijn wij Romazo gecertificeerd (bovag onder de zonwering).

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen u voorzien van brochures. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

U kunt zelf de maten doorgeven, maar wij bieden u de service om dit geheel gratis voor u te doen. Een juiste inventarisatie is het halve werk.

Uiteraard kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven. Na bekend zijn van alle details, maken wij voor u een (digitale) offerte. Als u ermee eens bent, kunt u de offerte digitaal accorderen.

Voordat u akkoord geeft, bespreken wij de betalingsmogelijkheden. Uiteraard worden de betalingsmogelijkheden vermeld op de offerte, zo is het voor iedereen helder.