Markiezen

Wat is nu mooier dan een Markies aan uw woning. In de zonwering branche spreekt men over nostalgie aan uw woning. Het geeft namelijk een geweldige uitstraling aan uw huis en zorgt daarnaast voor verkoeling.

Markiezen?

Markiezen maken is een vak apart. Zeker al door alle verschillende modellen die mogelijk zijn. Groothuis kan voor u alle modellen, kleuren en afwerking verzorgen. Tot in de puntjes.

Ook de materiaalkeuze kan op verschillende manieren. Houten markies, aluminium uitvoering. De regenkap wordt meestal gemaakt van milieuvriendelijk hout, maar ook hiervoor bieden wij de mogelijkheid voor een aluminium uitvoering.

Onze markiezen worden altijd voor u op maat gemaakt.

Het is daarnaast mogelijk om onze markiezen handmatig of elektrisch bedienbaar te hebben.

 

Groothuis helpt u graag bij het kiezen van uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw zonnescherm.

Mogelijkheden

Bekijk hier onze verschillende mogelijkheden. Wij kunnen u er natuurlijk alles over vertellen én laten zien in onze showroom.

Wij helpen graag, vrijblijvend.

Handig om te weten

Al onze markiezen worden voor u op maat gemaakt tot in detail. De levertijd hiervoor bedraagt gemiddeld 3 weken.

Wij raden u aan om zonwering altijd door een professional te laten monteren. Groothuis heeft een gecertificeerd team dat u met plezier ontzorgt.

Wij gebruiken uitsluitend materialen van gerenommeerde merken, waardoor kwaliteit en levertijd worden gewaarborgd.

De meeste doeken zijn bestand tegen een regenbui. Het blijft echter zonwering. Wilt u ook in de regen buiten kunnen zitten? Daarvoor hebben wij een speciale zon/regenwering lijn.

Waarom kiezen voor Groothuis?

Groothuis heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en installeren van alle producten die te maken hebben met zonwering. Onze focus ligt hierbij op energiebesparende producten, zodat uw aankoop écht een slimme investering wordt. 

  • Kwalitatief goede producten, vriendelijk geprijsd
  • Advies op maat door onze experts
  • Snelle en adequate levering
  • Energiebesparende producten
  • Financiële mogelijkheden
  • Helderheid en transparantie naar onze klanten

Vrijblijvend advies?