Rolluiken

Rolluiken zorgen het hele jaar door voor comfort. In de winter houdt het de warmte binnen, en op warme dagen blijft het lekker koel in huis. Daarnaast geeft het extra privacy en veiligheid.

Rolluiken?

Rolluiken bieden u een aantal voordelen. Behalve zonwering zorgt het voor verduistering en dus een verhoogde privacy. Een rolluik verkleint daarnaast de kans op inbraak. Misschien nog belangrijker: ze besparen ook energie. Door de extra laag voorkomt u warmteverlies en verwarmt u uw huis efficiënter.

Er zijn drie typen rolluiken: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.

De inbouwrolluiken komen vooral voor bij nieuwbouw. Bij opbouwrolluiken vormen raam en rolluik één geheel. Voorzetrolluiken worden op de buitenmuur geplaatst en passen op alle woningen. Wij leggen u het graag uit!

Onze rolluiken worden altijd speciaal voor u op maat gemaakt, tot in detail. Er zijn namelijk tal van opties mogelijk, zodat een screen precies bij uw situatie aansluit.

Groothuis helpt u graag bij het kiezen van uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw zonnescherm.

Mogelijkheden

Bekijk hier onze verschillende mogelijkheden. Wij kunnen u er natuurlijk alles over vertellen én laten zien in onze showroom.

Wij helpen graag, vrijblijvend.

Handig om te weten

Al onze screens worden voor u op maat gemaakt tot in detail. De levertijd hiervoor bedraagt gemiddeld 3 weken.

Wij raden u aan om zonwering altijd door een professional te laten monteren. Groothuis heeft een gecertificeerd team dat u met plezier ontzorgt.

Wij gebruiken uitsluitend materialen van gerenommeerde merken, waardoor kwaliteit en levertijd worden gewaarborgd.

De meeste doeken zijn bestand tegen een regenbui. Het blijft echter zonwering. Wilt u ook in de regen gebruik maken van screens? Daarvoor hebben wij een speciale zon/regenwering lijn.

Waarom kiezen voor Groothuis?

Groothuis heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en installeren van alle producten die te maken hebben met zonwering. Onze focus ligt hierbij op energiebesparende producten, zodat uw aankoop écht een slimme investering wordt. 

  • Kwalitatief goede producten, vriendelijk geprijsd
  • Advies op maat door onze experts
  • Snelle en adequate levering
  • Energiebesparende producten
  • Financiële mogelijkheden
  • Helderheid en transparantie naar onze klanten

Vrijblijvend advies?