Screens

Screens zijn een uiterst effectieve vorm van zonwering dankzij de vlakhangende zonwerende stof. De vlakhangende zonwerende stof zorgt er voor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd worden.

Screens?

Screens zijn letterlijk verticaal hangende schermen voor uw raampartij. Ze houden dus zon tegen en warmte buiten, waardoor het aangenaam blijft binnen.

Een voordeel van screens is dat het zicht naar buiten gewoon behouden blijft, maar dat van buitenaf het zicht beperkt wordt. Ideaal als privacy optie.

Onze screens worden altijd speciaal voor u op maat gemaakt, tot in detail. Er zijn namelijk tal van opties mogelijk, zodat een screen precies bij uw situatie aansluit.

Het is daarnaast mogelijk om onze screens handmatig of elektrisch bedienbaar te hebben.

Groothuis helpt u graag bij het kiezen van uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw zonnescherm.

Mogelijkheden

Bekijk hier onze verschillende mogelijkheden. Wij kunnen u er natuurlijk alles over vertellen én laten zien in onze showroom.

Wij helpen graag, vrijblijvend.

Handig om te weten

Al onze screens worden voor u op maat gemaakt tot in detail. De levertijd hiervoor bedraagt gemiddeld 3 weken.

Wij raden u aan om zonwering altijd door een professional te laten monteren. Groothuis heeft een gecertificeerd team dat u met plezier ontzorgt.

Wij gebruiken uitsluitend materialen van gerenommeerde merken, waardoor kwaliteit en levertijd worden gewaarborgd.

De meeste doeken zijn bestand tegen een regenbui. Het blijft echter zonwering. Wilt u ook in de regen gebruik maken van screens? Daarvoor hebben wij een speciale zon/regenwering lijn.

Waarom kiezen voor Groothuis?

Groothuis heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en installeren van alle producten die te maken hebben met zonwering. Onze focus ligt hierbij op energiebesparende producten, zodat uw aankoop écht een slimme investering wordt. 

  • Kwalitatief goede producten, vriendelijk geprijsd
  • Advies op maat door onze experts
  • Snelle en adequate levering
  • Energiebesparende producten
  • Financiële mogelijkheden
  • Helderheid en transparantie naar onze klanten

Vrijblijvend advies?