Uitvalschermen

Een uitvalscherm zorgt voor schaduw en een prettige temperatuur binnen.

Uitvalscherm?

Uitvalschermen houden de warmte en hinderlijke schitteringen van zonlicht optimaal tegen.

Het zonwerende doek van het uitvalscherm wordt voor uw raam geplaatst, dus u geniet van schaduw maar verliest geen zicht naar buiten. Het is daarom echter niet mogelijk om onder een uitvalscherm door te lopen of om onder te zitten. Een uitvalscherm is ook een ideale oplossing voor hoger gelegen ramen.

Onze uitvalschermen worden voor u op maat gemaakt tot in detail en zijn zeer stevig, solide en windvast dankzij de stevige windvaste uitval-armen.

Een stormvaste RVS-veer, een windvaste gasveer en balkonhoekarm kunnen als extra optie gekozen worden voor een nog stevigere constructie.

Groothuis helpt u graag bij het kiezen van uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw zonnescherm.

Mogelijkheden

Bekijk hier onze verschillende mogelijkheden. Wij kunnen u er natuurlijk alles over vertellen én laten zien in onze showroom.

Wij helpen je graag, vrijblijvend.

Handig om te weten

Al onze uitvalschermen worden voor u op maat gemaakt tot in detail. De levertijd hiervoor bedraagt gemiddeld 3 weken.

Wij raden u aan om zonwering altijd door een professional te laten monteren. Groothuis heeft een gecertificeerd team dat u met plezier ontzorgt.

Wij gebruiken uitsluitend materialen van gerenommeerde merken, waardoor kwaliteit en levertijd worden gewaarborgd.

De meeste doeken zijn bestand tegen een regenbui. Het blijft echter zonwering. Wilt u ook in de regen buiten kunnen zitten? Daarvoor hebben wij een speciale zon/regenwering lijn.

Waarom kiezen voor Groothuis?

Groothuis heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en installeren van alle producten die te maken hebben met zonwering. Onze focus ligt hierbij op energiebesparende producten, zodat uw aankoop écht een slimme investering wordt. 

  • Kwalitatief goede producten, vriendelijk geprijsd
  • Advies op maat door onze experts
  • Snelle en adequate levering
  • Energiebesparende producten
  • Financiële mogelijkheden
  • Helderheid en transparantie naar onze klanten

Vrijblijvend advies?